Tarieven

Tarieven

  • Intake + eerste consult €90
  • Vervolgconsult €70
  • Digitaal consult kruiden; prijs naar tijd

Betaling en vergoedingen

U ontvangt per mail een factuur van uw behandeling(en). Na betaling van de factuur kunt u deze eventueel indienen bij uw zorgverzekeraar.
Doordat de praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA), zijn er diverse afspraken met zorgverzekeraars over (een deel-) vergoeding. Of uw zorgverzekering acupunctuur vergoed, kunt u nakijken in uw polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering of op de website van de NVA.
Kosten van de Chinese kruiden vallen vaak buiten de voorwaarden van de zorgverzekering.

Verhinderd

Het kan voorkomen dat u verhinderd bent. U kunt uw afspraak tot 24 uur van tevoren annuleren per telefoon (0619686921) of per email (info@concurae.nl). In verband met de voor u gereserveerde tijd worden afspraken die korter dan 24 uur van tevoren zijn geannuleerd in rekening gebracht.

Complimenten

Uiteraard streef ik naar een optimale behandeling voor u en uw klacht(en). Als u tevreden bent over uw behandeling mag u dat altijd kenbaar maken, zowel bij mij als bij anderen. Mijn dankbaarheid is groot.

Klachten en geschillen

Wanneer u een klacht heeft, hoor ik dat graag van u. Samen komen we vast tot een oplossing.
Mocht het zo zijn dat we er samen niet uitkomen, kunt u contact opnemen met de Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen (KAB).

Privacybeleid en algemene voorwaarden

Het beleid rondom uw privacy kunt u hier downloaden, evenals de algemene voorwaarden.