Over Nathalie

Acupuncturist & herbalist
Apotheker (niet praktiserend) & docent

Nathalie (1987) heeft Farmacie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, waar ze in 2011 haar Master of Science behaald heeft. Na enkele maanden in een openbare apotheek gewerkt te hebben, is Nathalie aan de slag gegaan bij de NatuurApotheek in Pijnacker. Hier werd haar fascinatie voor Chinese Geneeswijzen weer aangewakkerd en begon Nathalie de Basis Vak Opleiding bij QingBai. Deze werd gevolgd door de Chinese Kruiden opleiding bij Academie Bo Yi (afgerond in 2015) en later de acupunctuur bij TCM Academie Nederland (2021).

Sinds 2015 heeft Nathalie Con Curae opgericht, waar Chinese Geneeswijzen en Farmaceutische kennis gecombineerd worden. Als apotheker (niet praktiserend) geeft Nathalie les aan apothekersassistenten en verpleegkundig specialisten in opleiding. Daarnaast wordt Nathalie regelmatig gevraagd voor diverse gastlessen.
Als vanzelfsprekend volgt ze de nodige bijscholingen op het gebied van farmacie, onderwijs en Chinese geneeswijzen om zo up-to-date informatie te delen met studenten en/of cliƫnten.